neljapäev, 4. september 2008

telejaamad! leiutasin uue, väga verise telemängu!

Kui tänavu sügisel eetrisse toodud telemäng "Tõehetk" peaks millalgi hakkama juba vaatajaid haigutama ajama - keegi ju miljonit ei võida, pole ette nähtudki võitma ja midagi eriti vaadata ka ei ole, siis siin on mäng, millele vähemalt seda viimast ette heita ei saa!

Selle mängu nimi on "Vasak käsi" ja see on sisult analoogne, kui "Kes tahab saada miljonäriks?" ja "Tõehetk" - vastata tuleb küsimustele ja lõpus terendab suur rahaline võit, 1 000 000 krooni.

"Vasaku käe" sisu on väga lihtne. Mängijale esitatakse 15 küsimust. Valesti vastamise korral on tal siiski võimalus mängu jätkata, kui ta on nõus laskma endale tulise rauaga otsa ette kõrvetada mängu tunnuskirja. Seda esimese vale vastuse puhul. Teise vale vastuse puhul antakse talle võimalus mängu jätkata, kui ta laseb endalt ära lõigata ühe kõrva - kumma, seda võib mängija ise valida. Kolmanda vale vastuse puhul võib ta jätkata mängimist siis, kui laseb ennast sealsamas steriliseerida. Neljanda vale vastusega on õlekõrred aga kahjuks otsas, mängija peab mängust lahkuma ja korvama telejaamale teda kõrvetanud, amputeerinud ja steriliseerinud meditsiinispetsialisti töötasu.

Nii - aga kui lõpuks on 1 000 000 krooni käes, siis see pole veel kõik! On võimalus minna jackpot'ile, tervelt 10 000 000 krooni! Selle peale välja läinud mängija asetatakse pikale raudpingile, seotakse kinni ja tema vasaku käe kohale seatakse terav giljotiin. Jackpot'i küsimus on midagi üsna lihtsat, näiteks: Mis aastal maalis Bessaraabia graafik Aabram Muhhajevitš Mahmadulla oma tuntud maali "Arõkk ja šurpaa"? Mõtlemisaja jooksul on televaatajatel kodudes võimalik helistada annetustelefonil, et toetada lastekodulastele kördi ja vee ostmist.

Aga kui mängija jackpot'i küsimusele vastust ei tea, siis langeb giljotiin - ja lõikab publiku kohkumuseks ära mängija vasaku käe! See tähendab mängija kaotust, sealhulgas loomulikult ilmajäämist juba võidetud 1 000 000 kroonist, kuid giljotiinivoorus osalejana säästetakse teda siiski temale tehtud kulutuste korvamisest. Samuti saab ta saatejuhilt naeratuse saatel käepigistuse (targu ei pandud giljotiini alla paremat kätt!) ja väikse meene.

Vaat sellise mängu mõtlesin täna hommikul poolunes välja. Ja hoidku selle eest, kui ma selle asja veel üles ärganuna üle vaatan!

2 kommentaari:

ilves@metsas.ee ütles ...

ärka nüüd üles ja kõbi sellest veste, libaintekas vms ja heida ajakurjandusse

wr ütles ...

njah, üles ärganuna vaatasin üle ja pakkusin mõtet EPL-isse. eks näis, praegu kõik kohad eelarvet jms täis. aga ega idee ei aegu!