teisipäev, 18. detsember 2007

veel tabanguid

Teisi tabanguid eilsest päevast.

1. Umbes paarisajast jubejutust on võimalik paarteist parimat välja valida küll. Jälgige Tähekest!
2. Kui pangaautomaat asub teenindussaali eesruumis ja isikuttõendav dokument on kaasas, saab allaneelatud krediitkaardi kohapeal kätte ja nende sekelduste käigus tuleb isegi õige PIN-kood meelde.
3. Mauruses on alati head praed. Seljanka oli seekord ka hea, lisaks muule kuum. Ja pannkoogid (moosiga) olid samuti igati okeid.
4. See Wiiraltist kätte saadud plaat on mul siiamaani kotis, tahaks neid SOTSIA pilte vaadata, aga kohe pean jälle linna poole tõttama, Allan Vainola raamatu esitlus kell 17 seal peenes kohas Energia kohviku ja Meloni kaubamaja vahel nurga peal. Juba ongi kiire, aga kas ma siis saan blogimist siinkohal katkestada, ei saa!
5. Kukus oli palju huvitavaid inimesi, alustades Aarne Rubenist, kelle me Veiko Märka eestvedamisel otsustamise esitada vastuvõtmiseks NAK-i listi, ja lõpetades laudkonnaga, mis koosnes Peeter Helmest, Hardo Aasmäest ja Juku-Kalle Raidist ning kus iga kolmas sõna oli "kommunism".
6. Olümpia eest Westmani poe ette võib jõuda 7 minutiga, kui tee peal mitte üleliia mökutada ja Rebase urgu imetlema jääda.
7. Tommi grillis on üsna joodav kohv.
8. "Ma sõidan taksos mööda linna" kõlab öisel autosõidul kuulates veel paremini kui päeval kodus - nagu enesestmõistetavalt arvata võibki.
9. Öises Keilas torkab kõigepealt silma hästivalgustatud kirik.
10. Keila ja Tallinna vahel, Saku lähedal Jälgimäel on üks ilus lagendik, mida tulnukad võivad vabalt kasutada maandumisplatsina - kui mitte päris elus, siis vähemalt Ed Woodi filmides.
11. Seda platsi võib kasutada ka öiseks metsapeatuseks.
12. Koju jõudes oli Andra veel teisel pool MSN-i üleval ja õppis keeleteaduse eksamiks.
13. Toimetusse ei jõudnudki!
14. Cosmos Control on olemas. Sellest kirjutan teinekord pikemalt, sest minu meelest juhib see inimeste elu rohkem, kui instinkt või intellekt. Ja mina usaldan ennast julgelt tema hoolde.

Kommentaare ei ole: