esmaspäev, 10. detsember 2007

hommikuraskused

Kella 9 ja 10 vahele mõttetusse poolunne loksuma jäädes suutsin ilmselt ka ilma psühholoogi abita ise välja selgitada, miks pagana pärast mul ei tule und, ehkki magada tahaks hirmsasti.

1. Läbi ruloo paistab päevavalgust ja see käib väga pinda. Tahan pakse musti kardinaid! Jõuluvana too! Armastust ja pappi ja paksud mustad kardinad, oki?
2. Ei ole mingit mõtet juua palju õlut ja minna magama kell 6, sest siis kolistad kell 8 köögis kraani taga ja kulistad juua.
3. Arvuti on voodiga samas toas - aga kui sa kord juba silmad lahti teed, siis tahad ka juba kohe teada saada, kes sulle vahepeal ka meilinud on, eks ole, ja mis on EPL Online'is parasjagu põrutavaim uudis.
4. Üldine magamiskava on väga metsas. Peaks ikka sellise korra kehtestama, et kell 23 magama ja kell 7 üles. Aga kas ma seda siis viitsin.
5. Paljudel mu ümber on magamisraskused - äkki see on nakkav?
6. Vanus ka juba selline? / Geenid löövad välja?
7. Ah jaa, täna üks põhilisi põhjuseid - kui oled just saanud millegi kenasti paadist minema sebitud, et saaks hakata jälle normaalselt aerutama, aga siis see miski tahab uuesti kopsti järsku paati tagasi kukkuda, nii et sa pead selle jälle ilusti eemale sebima, siis vähe ju ei kitku vastistutatud uusi nõrgukesi närvitaimi ülesse.

Soh. Aitab selleks korraks. Teen klahvi viina ja proovin uuesti magama jääda. Ei, siiski üks teine teema kah. Mõtlesin nimelt välja kolm head bändinime. Õigupoolest mõtlesin esimese neist välja Rabarock 2007-lt tagasi Tallinna sõites, teine oli juba enne seda välja mõeldud, aga täna hommikul hüppas pähe see kolmas ja kena komplekt oligi koos.

1. punkbänd Pirr!
2. metal-bänd Püha Müristus
3. rokkbänd Riistapikendus

Nii kena oleks näiteks mingil peol üleolevalt heita, et "Ah, ma olen Riistapikenduse bassimees" või "Ah mis ma - mängin seal Riistapikenduses trumme" ja näha, kuidas tibid säravi silmi ligi ujuvad. Või kuulda lavale kutsumas rahva skandeeringut: Riis-ta-pikendus! Riis-ta-pikendus!

Kommentaare ei ole: