reede, 24. oktoober 2008

kaua nad Rutti nende kahe tüübiga veel piinavad?

Hommikune telesaate-mõtiskluse nurk. Ehk siis vaatluse all minu sellesügisene lemmiksari "Üksikvanem otsib kaaslast".

Vaatasin just võrgust kaks viimast saadet ära - ega saa aru, miks Rutti nii kaua nende kahe tüübiga piinatakse? On ju ammu ilmselge, et sealt ei tule midagi. Kahju kohe, nagu mingid loomkatsed. Rutil paistavad juba hambad ristis olevat... Kas mingeid väljahääletusi ja sissetoomisi enam siis ei tehtagi?

Mulle küll meeldib antropoloogia, aga need kaks viimast saadet olid jälle üks tõsiseid vaatajakatsumusi. Kus selliseid eksemplare tehakse? See Jaak on täitsa pooletoobine, temale on naist vist ainult adra tõmbamiseks vaja, muul ajal ei oska talle muud öelda, kui röh. Mihkel on sutike normaalsem, aga tema on jälle nagu kuu pealt kukkunud.

Eelmises saates läks asi ikka juba inetuks, kui see äestaja hakkas Mihkli kallal suud pruukima. Kui ei taha alkoholi juua, siis ei taha, mõni asi. Rutt vaatas kõrvalt, pilguga justkui nagu manitses, aga oleks võinud sõnaga ka. Kui juba on endale lasteaiakasvataja rolli kaela saanud...


Preview'st nägin, et järgmises saates pannakse juuksur Mihkel ahjupuid lõhkuma... Oo, siis on ju trumbid jälle Jaagu käes!

Leena üle on mul küll väga hea meel, tore tüdruk. Taavi tundub ka sümpaatne. Ja Kristjan tunduski selline vesine-lahja tüüp olevat.

Ja kolmandast setist rääkides, Veljo tundub ka igati tore mees. Aga nagu Rutil, nii on ka tema kaks kaaslast suhteliselt lootusetud, ehkki loomulikult mitte nii groteskselt.

Nonii, aga mida keegi, kas või mina ise, nüüd nende impressioonidega peale peaks hakkama, seda ei tea mitte. Ah jaa, varem olen sel teemal ka juba kirjutanud.

2 kommentaari:

Elina A. ütles ...

Ruti pärast ei tasu enam muretseda, sest tal juba uus mees olemas ja sugugi mitte eestlane (pakun, et iirlane või inglane, tegutseb Võrumaal). Nägin neid eelmisel reedel ühel sünnipäeval miilustamas. Muide, teleekraanil suure ja võimukana näiv Rutt on kasvult väga pisike ja oli sünnipäeval üks tagasihoidlikemaid kujusid.

wr ütles ...

Ai, näe, eesti mehed ikka ei kõlvanud...