.
SÜGISUUDISED
Kuldrenett hakkas kööginurgas juba tohletama.
Paide Tali on mõnda aega söögiküps.
Nüüd said Tartu Roosid teises kastis ka valmis.
Järge ootavad rõdul antoonovkad.
Staarmekkija Wimberg soovitab kõigil
õunu iga päev süüa ja neid ka küpsetada.
„Nämm,“ lisas ta.
Royal Gala (Uruguai): „See lihtsalt ei ole minu aeg.“
Sakslane Jonagold teemat kommenteerida ei soovinud.
laupäev, 24. oktoober 2009
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
3 kommentaari:
Küpsetatud õunu tehakse ebaõiglaselt vähe!
Mina küpsetan tavaliselt pannitäie korraga (~10 tk), vahel kaks pannitäit järjest. Teen omalt poolt kõik keskmise tõstmiseks!
moositegu on kah üks mõnus tegu
Postita kommentaar