.
SÜGISUUDISED
Kuldrenett hakkas kööginurgas juba  tohletama.
Paide Tali on mõnda aega  söögiküps.
Nüüd said Tartu Roosid teises kastis  ka valmis.
Järge ootavad rõdul  antoonovkad.
Staarmekkija Wimberg soovitab  kõigil
õunu iga päev süüa ja neid ka  küpsetada.
„Nämm,“ lisas  ta.
Royal Gala (Uruguai): „See lihtsalt  ei ole minu aeg.“
Sakslane Jonagold teemat  kommenteerida ei soovinud.
laupäev, 24. oktoober 2009
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
3 kommentaari:
Küpsetatud õunu tehakse ebaõiglaselt vähe!
Mina küpsetan tavaliselt pannitäie korraga (~10 tk), vahel kaks pannitäit järjest. Teen omalt poolt kõik keskmise tõstmiseks!
moositegu on kah üks mõnus tegu
Postita kommentaar