teisipäev, 19. mai 2009

Tartu NAK viskaski Tähismaad oma ridadest välja

Aega läks, aga asja sai. Tartu NAK andis täna pärastlõunal ametlikult teada, et ei loe Irja ja Inno Tähismaad enam oma liikmeteks. Teadaande täistekst on Tartu NAK-i blogis ja selle on lansseerinud rühma esimees suure hulga NAK-i liikmete nimel.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ometi midagi positiivset

Lassie ütles ...

Näedsa. Et juhtida kõrvale tähelepanu endi NAKist väljaviskamiselt, korraldasid I&I Aivar Otsalt vahistamise. Vat kuidas NAK paneb inimesed BÕKima.

cassandra ütles ...

Lugesin sealt kokku vaid 7 nime , 36-st? no ja kommides olid ka need, kes ellele alla ei kirjutanud. Jätsid palju sümpaatsema mulje inimestena.

Anonüümne ütles ...

Väga tore uudis. Mis mulle on arusaamatu, et NAK-is leidub üksikuid inimesi, kes I&I räuskamist toetavad. Või olen valesti aru saanud?

wr ütles ...

Jah, kui kokku lugeda Wikist kõik liikmed, siis saab tõesti nüüd juba 35 inimest. Aga asi on selles, et reaalselt ja tegelikult tegutseb NAK-i nime all siiski vaid umbes tosin inimest. Ülejäänud on nn surnud hinged. Ja see tosin nüüd ka oma arvamust avaldas.

Anonüümne ütles ...

Sa Wimberg vaata nüüd hoolega selja taha, et need surnud hinged sind sellise ütlemise eest nüüd kummitama ja oma (sõna)õigust nõudma ei tule!

Unknown ütles ...

kas tegu pole siiski Tartu Noorustminetavate Autorite Koondisega? Enamjagu juhttegelasi küpsesse keskikka maabunud? Võibolla küll mitte sotsiaalses ja intellektuaalses mõttes? Kuid - kama kõik - koondised tekivad ja lagunevad. Siiski - demokraatitilises ühiskonnas on vist tavaks ka erimeelsusi. -arvamusi sallida? Lugend, armas poiss, näiteks Dagmar Normeti raamatut ...ainult võti taskus, lk 323! enne kut nn ühingukaaslaste Soome-sõitu taunima hakata. Või siis Koeraküüne lõikajat (romaan, Veikko Huovinen)! Tarkus tuleb tasapisi. Ole tubli!