esmaspäev, 11. mai 2009

Tähismaad samuti NAK-i endiste liikmete hulgas

Hommikul tõstsin Wikipedias Tartu NAK-i artiklis oma nime liikmete nimekirjast endiste liikmete nimekirja. Nimekirjad on seal tähestiku järjekorras, mistõttu Tähismaad olid kohe Wimbergi kõrval. Ümberkorralduse tõttu vabanesin sellest naabrusest.

Nüüd tahtsin artiklis veel mõned parandused teha, aga silm jäi pidama, et Irja ja Inno Tähismaa nimed on päeva jooksul samuti endiste liikmete lahtrisse kolinud! Jälle oleme kolmekesi kõrvuti!

Tundmatu fänni austusavaldus? Mõne naklase solidaarsusväljendus? Ausõna, pole õrna aimugi! IP-aadress ei osuta ühelegi isikule. Kena nali küll! Vaadake ise. Või äkki ongi Tähismaad NAK-ist juba vaikselt välja heidetud? Ärge unustage siis mulle ka teatamast, eks ju!

Igatahes tänan selle tundmatu IP omanikku. Olen täna saanud palju toetusavaldusi, tänan nende kõigi eest! Ma ei hakanud seal midagi muutma ka, las I&I ise tõstavad, kui tahavad. Kui on ikka kindlad, et nad veel NAK-is on. (Hehehehe!)

3 kommentaari:

Dr. Zoidberg ütles ...

Noh, nüüd ei sobi eksnaklaste seas olla, tuleb jälle tagasi tagasi astuda. Karusell, karusell. The endz not comin..

vello42.com ütles ...

Tere,

tahaksin vaenutsevatele osapooltele (I&I ning Wimberg) öelda, et olgem sallivamad ning loogem koos mingi ühine blogi "Olgem koos sallivamad" või "Sallime koos".

Tunnen ühte heliloojat ka, kes võiks ühise laulu sallimisest ja leppimisest teha ja siis teeksime üheskoos sellele vidjo youtubesse, millega võibolla isegi pääseksime talendishõusse ja pealtnägijasse.

Sallimise ja leppimise poolt saab endiselt allkirju ja üleskutseid anda/esitada aadressil vello@vello42.com (avaldatakse vello42.com portaalil järgmine esmaspäev)

Usun, et saavutame oma eesmärgi ning leiame laialdaselt meediakajastust.

Anonüümne ütles ...

no need 2 muutust tulid tartust ja viimane põlavast!

kui tsekkida ipseid