teisipäev, 12. mai 2009

Printsessi-Ketlin valmistas fännidele pettumuse

Raske on leida teemat, mis oleks veel rohkem viimase kolme nädala jooksul Eesti avalikkuse meeli painanud, kui Printsessi-Ketlini needi-teema. Kuhu ta siis ikkagi laseb selle endale panna?

Selle küsimusega tegeles ajakirjandus, seda analüüsisid kommentaatorid, üksteise võidu käisid asjast huvitatud välja versioone. Valdavalt leiti, et ju ta selle endale ikka persse laseb panna, kuhu siis veel. Kui teema nii suureks puhutud! Raske on kirjeldada seda ootust ja ärevust! Kogu Eesti ootas pikisilmi Printsessi-Ketlini nn needipäeva, ümbersündi Perse-Ketliniks!

Aga... Nendele lootustele oli määratud variseda rusudeks. Printsessi-Ketlin vedas meid alt. Ei pannud ta neeti persse, ei pannud... Kõige lihtlabasemal kombel lasi ta selle endale ainult keelde panna. Nagu miljon enne ja miljon pärast teda. Printsessi-Ketlin, see oli nüüd küll sinu šanss surematuks staariks saada, mille sa käest lasid!!

Olen pettunud...!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

väga hea:D

Asjadest ütles ...

Miks sa teda mõnitad? Oled ise parem või?

wr ütles ...

Jep, olen küll. Ei ole veel roninud kuhugi lavale, et kõik näeksid, kuidas minusse auk tehakse.

Asjadest ütles ...

Selle asemel oled teinud kindlasti midagi muud samaväärset -ainult, et salaja. Mul on õigus,eks?

wr ütles ...

Sul on täiesti õigus. Salaja teen ma palju asju. Sest ma olen targem.

Anonüümne ütles ...

Sa ronid ju üsna sageli igale poole ja teed asju, mida üks endast lugupidav inimene kunagi ei teeks. Nii et pole sa Printsessi-Ketlinist parem sugugi.
Noh, näiteks see, kuidas sa pressisid Kroonika toimetajalt välja sõnad, et sa oled seksikas. No mida pidi vaene naine sellele avalikult esitatud provokatiivsele küsimusele vastama?
Et ei WImberg, sa ei ole seksikas?

wr ütles ...

Hahaha, Merike Taal - "vaene naine"? Ma arvan, et mitte ühelegi kõmuajakirja peatoimetajale maailmas ei käi üle jõu kellelegi öelda, et ta ei ole seksikas. Ja tegu ei olnud mitte Kroonika, vaid Just!-i peatoimetajaga.

Kui keegi tuleb avalikult kõnepulti rääkima kirjanduse ja kirjanike seksikusest, siis loomulikult peab ta valmis olema vastama kohalolevate kirjanike teemakohastele küsimustele.