neljapäev, 26. märts 2009

Rambo-laulu esitaja ja sõnad teada!

Aitäh Aapole, kes mainis kompamisi nime Allan Roosileht. Guugeldus andis teada: Allan Roosileht, "Rambo". Ja väike nuuskimine võrgus tõi kätte ka laulu enda. Toon alljärgnevalt ära selle täieliku teksti, koos lühikese heliefektide kirjeldusega. Laulu pikkus on 4.25. Muusikaline taust pärineb kindlasti mingist välismaa laulust, sest meenuvad ingliskeelsed sõnad, aga originaali otsingud pole veel andnud tulemusi.

*

RAMBO
Allan Roosileht

Uks krägiseb, kõlavad rasked, ähvardavad sammud.

Pahaendelise häälega: Kui Arno isaga koolimaja juurde jõudis, olid tunnid juba alanud...

Saatanlik naer: Hähähähähä!

Teele! Teele! Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Te-Teele, Teele! Toots, Toots! Tot-Tot-Tot-Tot-Toots, Toots! Imelik, tõmba üks eedelvaiss, ma lähen Tali pruudiga tantsima!

Lõbus, kihistav naer: Hähähähähä!

Heliseb odav 1980-ndate lõpu telefon, ilmselt juba klahvidega.

Halloo. - Ma paluksin õpetaja Lauri. - Laur kuuleb. - Tervist, Lible siin, rajoonikomiteest. Mina siin enam kella ei löö!

No mis nad... No mis nad siis tulevad siia meie õue peale kaklema!

Refrään ("Rambo, Rambo!" on pärit orginaallaulust):

Oh, kooli-, kooliaeg!
Rambo, Rambo!
Ütle, millal sina tuled!
Rambo, Rambo!
Sest minul valmis on...
Rambo, Rambo!
...juba pliiatsid ja suled!

Oh, kooliaeg, oh, kooliaeg!
Rambo, Rambo!
No ütle, millal sina tuled!
Rambo, Rambo!
Sest minul valmis on...
Rambo, Rambo!
...juba tomahook ja suled!

Ameerika Hääle aktsendiga: Kuulsa Kükametsa pressis ilmus hiljuti sõnum viitega Läände, et uue helifilmi "Rambo" võtteid planeeritavat Tallinnasse. Filmi süžee olevat lühidalt järgmine. Politiseerimisest väsinud rahvas ootab endale appi kurikuulsat granaadikangelast Rambot. Kutsutu tulebki, nagu ikka, üksinda, nagu ikka, soomustranspordil, maha Georg Otsa pardalt. Linnaluba talle muidugi ei anta, Rambo tuleb sellegipoolest. Läbi läppunud suviselt kuuma pärastlõuna jõuab Rambo streikidest kurnatud Lasnamäe jalamile ning püüab ühe... ühe ööpäeva jooksul pühkida sealt kurjuse kantsi, üleliidulist tehast, selle müüridki paepealselt. Samas paigaldatakse invaliididekodu nurgakivi. Rambo puhkab vägilaseund Viru pinnal, Viru lindude kädistuste saatel, ikka ja jälle on ta sunnitud vastama, et meil Ameerikas sokke ei kanta, neid polevat võimalik osta isegi kaardiga. Aga mine ise ka kinno!

Refrään:

Rambo, Rambo!
Rambo, Rambo!
Rambo, Rambo!
Rambo, Rambo!

Rambo, Rambo!
Rambo, Rambo!
Rambo, Rambo!
Rambo, Rambo!
.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Originaal: Wayne Scott Rambo (This Time Were Gonna Win) Mul nii Allan Roosileht kui Wayne Scott Rambo olemas! Kontakt: ak.1978(AT)mail.com