neljapäev, 4. juuni 2009

kõik pühapäeval valima!

Mina käisin juba eile eelhääletamas. Tegin seda Tallinna Linnavalitsuses, kus oli eelhääletamispunkt. Õõnestasin nii otseses kui ka kaudses mõttes Savisaare jalgealust: hääletasin Indrek Tarandi poolt. Number 115. Võtsin ühe sõbra kaasa, tema hääletas ka number 115 poolt. Tema alternatiiv oleks olnud sotsid, aga ütles, et naine hääletab niikuinii sotside poolt.

Kõik pühapäeval valima! Miks? Sest see on vähim, mis te teha saate, et Keskerakonna peamised eelistajad, s.o desinformeeritum osa Eesti Vabariigi venelastest ei saaks oma infolüngas Savisaart ja tema truid alamaid Euroopa-liinil ainuvõimule valida.

Omalt poolt soovitan - number 115. Miks? Näitame argpükslikele suletud nimekirjadele, et üks aus ja normaalne mees võib tervele reale parteidele üksinda üks-null ära teha. Olgu või selle tagajärjeks, et Tarandile antud suur häälte hulk võib lõppkokkuvõttes tulla kasuks just Keskerakonnale, nagu Postimees täna näitas. Las saada Tarand nii palju hääli, kui võimalik. Siis saab ehk järgmistel Euro-valimistel valida juba oma soovi, mitte parteioina soovi järgi.

10 kommentaari:

Aivilii ütles ...

Nägin täna kinos enne filmi algust Tarandi valimisreklaami ja ta hakkas mulle jälle rohkem meeldima, olgugi ta väga igav saatejuht. Ja valimisstuudios säras ta teiste üksikkandidaatide taustal nagu päike, arvatavasti ei olnud tal ka seetõttu päikeseprille pea peal :)

wr ütles ...

Hehe...

Aga mis filmi sa vaatamas käisid? Ega mitte uut Terminaatorit?

Anonüümne ütles ...

Sama plaan:). Niipalju, kui olen tutvusringkonnas uurinud, et keda valitakse - vastus 115 :P

wonderwoman ütles ...

Siin ka sama, kõik valivad Tarandi. :D

Anonüümne ütles ...

kena.
kas keegi siinsetest Tarandi toetajatest tema valimisplatvormist ja sõnumist ka midagi teab?

PS. et aus mäng oleks, ära mine enne vastamist tema kodukalt infot otsima.

PS.ei ole Tarandi vastane, lihtsalt oleks huvitav teada.

Aivilii ütles ...

Ma käisin Ingleid ja Deemoneid vaatamas, Tom Hanksiga. Olevat justkui Da Vinci koodi järg, mida ma kahjuks näinud ei olegi. Tuleb vist viga parandada, sest mulle tundub, et mulle väga sobivad seda laadi filmid :))
Terminaatori vaatan ka kindlasti kunagi ära.

wr ütles ...

Aus vastus anonüümsele on, et mina ei vali enam ammu platvorme ja programme, vaid inimesi. Isegi Eesti poliitikas ei ole võimalik lubatut väheselgi määral ellu viia, rääkimata siis europoliitikast, kus ei käi asi isegi mitte parteide, vaid parteide blokkide kaupa. Tuleb lihtsalt valida aus ja südametunnistusega inimene, kellest on teada, et ta on 1) tegus, 2) ja võimaluse leides kasutab oma oskusi ja teadmisi Eesti kui Euroopa osa parimaks hüvanguks.

afanasjev ütles ...

Täitsa hea mõte üksikkandidaati valida, vahelduseks parteidele koht kätte näidata.

Kahjuks on Tarandi-fänlusel sarnane maik Res Publica vaimustusega.

Kuulujuttudest nõnda palju, et Tarandi närvid on nagu kultuuri-inimestel ikka. Välisminn olevat ta lõpuks seetõttu lahti lasknud, et mitu korda sa ikka purukspekstud hotellitube kinni plekid.

wr ütles ...

Aga tal vähemalt on siis närvid.

Anonüümne ütles ...

Nõus Afanasjeviga.
Tarandile hääle andmise kaasefekt on paraku see, et Savisaare võimalused võita sellega ainult paranevad.
Valid Tarandi, saad Savisaare.