teisipäev, 16. juuni 2009

armsad preilid-prouad! vaadake, kuidas jõuab teie selga see kena karusnahk...

Siin on üks video, mille vaatamise järel iga normaalne inimene (enamasti naine) vähemalt küsib butiigi leti ees seistes endalt, kas tal ikka on vaja seda kena karvast kasukat või muhvi osta - või äkki oleks parem osta hoopis näiteks Five Seasonsi sulejope (mis on tõesti hea bränd). NB! Kindlasti ei sobi see video vaatamiseks lastele ja nõrganärvilistele.

Tõsi, ilmselt poleks inimkond üldse videode ajastusse jõudnud, kui ürginimesed poleks endale külma kaitseks metsloomade kasukat võtnud. Aga vaevalt nemad metsloomi elusalt, pealegi ainult kasuka pärast nülgisid. Ega ole ka mõistlik kutsuda üles karusnahatoodetest loobumisele vms. Küll aga võiks enne sellise eseme soetamist huvi tunda, kust on see pärit - ja kahtluse korral väljendada oma seisukohta selliste tootmistingimuste suhtes ostmata jätmisega.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Loodetavasti järgid ise oma üleskutset ja ostad kogu järele jäänud elu jooksul kunstnahast jalatseid ja villaseid kindaid.
Taimetoitlaseks võiksid ka hakata,sest liha saadakse loomadelt.

wr ütles ...

Anonüümsel soovitan mu postitus lõpuni lugeda ja üritada mu mõtteni välja jõuda.

konnula contra ütles ...

no mida kuradit on neil vaja elusast peast nülgida, muidu kaotab kasuk kaubanduslikku välimust, eks ole

ja igale loomale ühe süsti tegemine ajab kasuka omahinna kõrgeks

geeniused need ärimehed küll

pille k ütles ...

kuna ma olen nõrganärviline, siis ma ei saa vaadata seda videod, aga sinu üleskutse on äärmiselt tervitatav! inimesed võiksid teha teadlikumaid valikuid küll kurat võtaks!

Anonüümne ütles ...

Ma ka parem ei vaata. Samas osta ei ole ma selliseid asju kunagi tahtnud. Fäkk.