esmaspäev, 25. oktoober 2010

meedianädal

Viimased 7 päeva on olnud lisaks lapse-nädalale ka meedianädal. Teisipäeva hommikul väisasin Terevisiooni, neljapäeva õhtul Ringvaadet, neljapäevases Eesti Päevalehes arvustasin eesti telepõldu, laupäevases Postimehes ilmus mu luuletus ja kriitiku arvustus mu "Wabastatud wärssidest". Kirjanik peab figureerima. Ja nüüd hakkas ka Katja figureerima. 4. novembril astub ta ette ETV saates "Saame kokku Tomi juures". Saate teemaks on rahvused Eestis ja Katja räägib venelastest. Sellele järgneb 8. novembril juutide osa. Kokku on Eestis üle 100 eri rahvuse, uskuge või mitte, ja keeli, mida Eesti elanikud kokku räägivad, on ka üle 100. Nii et tõeline paabel ja multikulti-vabariik.


F: Wr

4 kommentaari:

Marko Kivimäe ütles ...

Väga ilus ning hästi tabatud pilt, muudab seest soojaks.

Eestinaine ütles ...

Ostsin Wimbergi raamatu Pille-Riin. See lausa kubiseb õigekirjavigadest. Kuigi lugemine peaks sobima ka lapsele, ei taha ma seda teha, sest alles eesti keelt omandaval lapsel tekitaks see segadust.
Kuidas seletada nii rohkete vigade sattumist trükki?

wr ütles ...

Marko: aitäh!

pagulane: need ei ole kirjavead, vaid minu ortograafiauuendus. Ja see raamat ei olegi lasteraamat.

Eestinaine ütles ...

Aitäh selgitamast, kuid raamatu tagakaanel on lubadus, et see on ka suurteraamat lastele. Pidasin seda siis 12 aastasele sobivaks.
Teie ortograafiauuendus küll kuhugi ei kõlba, palun ärge enam kasutage sellist keelt!