laupäev, 28. august 2010

müsteerium

Müsteerium ei ole see, miks ma olen kogu augusti jooksul seni ainult 2 postitust teinud, ja viimase kahe kuu jooksul ehk paar tükki rohkem. Töid ja tegemisi on olnud palju, muuhulgas kirjutasin ajavahemikul 23. juuli kuni 25. august valmis uue romaani ja olin 9.-12. augustini Lõuna-Eestis rändamas.

Müsteerium on see, et rida endiseid suuri blogijaid on otsustanud oma blogimist jätkata salasõna all: esmalt Andra, siis Vahur. Ja avalike suhete juht Piret on oma blogi hoopiski kustutanud. Kas see ongi ükskord iga blogi lõpp? Ka Kivisildnikul, sellel kunagi nii kultuslikul blogijal, on blogimisisu üle läinud. Vahepeal olid varjusurmas ka I&I, aga nüüd näitab põgus vaatlus, et elu nende kohvikus on siiski jälle keema läinud.

5 kommentaari:

konnula contra ütles ...

jah, ka mina olen kriitikat saanud, selles mõttes, et miks ma ainult vanu uudiseid üles panen, tegelikult tundub, et põhiline on see, et mõtted jõuavad nüüd vaid feissbuuki, kahte kohta ei viitsi üles panna

wr ütles ...

Aga sa ju kevadel nii rõõmsalt ütlesid, et kustutasid oma FB konto?

Ma kusjuures sind seepärast küll ei kritiseeriks, sest vanu uudiseid peab ka lugema.

konnula contra ütles ...

FB kontot mu teada ei ole võimalik kustutada, ma aeg-ajalt panen teda kinni, aga avamiseks piisab, kui jälle sisse logida.
Aga tihtipeale on päris tore FB-s ka.

Vanade uudiste pärast ma ise ka ennast ei kritiseeriks:)

afanasjev ütles ...

Mina ei plogi edasi, sest kirjutan hetkel raamatut ja ei viitsi. Panin olemasoleva parooli alla kinni, sest imelik on hoida viimast sissekannet staatilisena, justkui visiitkaardina.

konnula contra ütles ...

panin jälle enda FB kinni:)