teisipäev, 4. detsember 2007

leiutatud uus spordiala

Pühapäeva varahommikul, ühe suure trip'i lävel, leiutasin Tartus mingi suure ja halli maja seina ääres külmanud käega Statoili kohvitopsi hoides uue mängu. Selleks on ühe-käe-triatlon. Seda mängitakse niimoodi:

1. ala: ühe käega püksivöö kinnitõmbamine
2. ala: ühe käega sama käe kinda kättetõmbamine
3. ala: ühe käega jopeluku kinnitõmbamine

Tulemus arvestatakse hariliku ajavõtmisega, võistlust võib läbi viia nii ühisstardi kui ka jälitussõidu vormis. Soovituslik on võistlusinventari (joped, kindad jms) eelnev samakategoriseerimine. Igaks juhuks märgin, et tol hommikul mängisin ainult kahte viimast ala, s.o ei minetanud avalikus kohas kodanikuväärikust.

8 kommentaari:

konnula contra ütles ...

Meeste klassis võiks olla ka ühe käega püksiluku vallavõtmine, ühe käe abil kusemine ja samamoodi püksiluku tagasi kinni panek.

PNÜ karikavõistlustel oleks superfinaal muidugi ilusa naisterahva rõivist valla võtmine ühe käega. Kusjuures naisterahval on peas läkiläki, mille nöörid on lõua alla seotud umbsõlme ja veel ka eelnevalt märjaks tehtud ja miinuskraadisest läbi lastud.

kuulitõukaja ütles ...

ja hüperfinaal võiks olla ühe jalaga mustikate korjamine kinnisesse korvi, mis on seotud seljataha

Mare ütles ...

offtopic aga mis asi "tuleb"?

kuulitõukaja ütles ...

off-off topic.. ja kellel?

Mare ütles ...

hmm, jaak ei kommenteeri

wr ütles ...

No kommenteerin!
Tegu on juhuslikult sündinud poolmetaga. Nimelt ei osanud ma kontot luues sinna lahtrisse midagi kirjutada ja kirjutasin lihtsalt, et "tuleb". S.o ükskord tuleb sinna midagi asjalikku. Aga hiljem avas see sõna mulle ka oma varjatumad valentsid. Kokkuvõttes on siis tähenduste sfäär selline:

1. tuleb = tuleb (ükskord)
2. tuleb = peab
3. tuleb = tuleb (pidevalt)

Mare ütles ...

still sounds kinky

konnula contra ütles ...

Muide "tuleb" on läti keeles "nak"