neljapäev, 6. november 2008

mis on saanud üksikvanem Rutist tänaseks

Eks meile kõigile hakanud populaarsest suhtesaatest "Üksikvanem otsib kaaslast" meeldima noor Tartu ema Rutt. Terane ja tragi blondiin, kellel on olemas oma seisukoht ja nägemus. Eilses saates selgus Ruti väljavalitu - Jaak (ikkagi ma leian, et see mees teeb heale nimele ainult häbi).

Mis on saanud üksikvanem Rutist tänaseks - see vaevab ilmselt meist paljude päid ja meeli. Sest ei ole ju sellist inimest maakera peal, kes arvaks Rutti ja Jaaku kokku jäävat. Jaak peab endale ikka teise inimese leidma, kellega sooserval alet teha ja kände juurida.

Teisipäeval kuulsin juttu, et Rutt olla küll siiski Jaagu juurde kolinud, kuid seejärel hakanud peagi liini ajama Jaagu naabriga. Allikana osutati naistejakirjandusele.

Reedel jättis minu blogi kommentaariumisse huvitava info Elina, kelle sõnul olla Ruti uueks meheks hoopis keegi Võrumaal tegutsev inglane või iirlane. "Nägin neid eelmisel reedel [s.o 24. oktoobril - Wr] ühel sünnipäeval miilustamas. Muide, teleekraanil suure ja võimukana näiv Rutt on kasvult väga pisike ja oli sünnipäeval üks tagasihoidlikemaid kujusid," lisas Elina.

Aitäh kõigile infojagajatele!

Kommentaare ei ole: