esmaspäev, 2. juuni 2008

saime kokku Tomi juures...

8 kommentaari:

LiizaKazz ütles ...

vinge, et jv lisaks õppejõu ametile lastesaatekirjaniku ametit peab.

Minu lemmik on see roosa. Mõnusalt mõnusalt roosa - ma ei teagi kestand selline on, aga tibimõtlemisega roosa tolmutort või kuidas neid kutsutigi?

wr ütles ...

Tolmutuust! Selle roosa nimi on Betty. Temaga mängib Margus Tabor, aga teda seeaasta ETV kevadpeol ei olnud.

Üldiselt Betty jah paljude lemmik, väikestele tüdrukutele eriti...

Anonüümne ütles ...

Pole saate pidev jälgija ja siit ka pisut kummaline küsimus: kui vana on Tom (ja Anni)?

wr ütles ...

Saate alguses läks Tom kuuendasse klassi ja Anni viiendasse. Sel kevadel lõpetati siis vastavalt seitsmes ja kuues... Aga me oleme hoidunud selle rõhutamisest, nii et nad on Lihtsalt Koolilapsed.

Anonüümne ütles ...

Nagu sai mainitud, haigelt mõnn asi on. Lükkad arhiivist taustaks mängima ja... nagu muusika asemel. Ja absoluutselt ei taha enam tööd teha. :)

Anonüümne ütles ...

olen alati mõelnud, MIKS lastesaadetes ja ka teatreis on mindud seda teed, et LAPSI pannakse mängima onud-tädid. Ka raamatukogutädikesi on olnud piinlik vaadata Pipi-rollis etlemas, oma prullakate kintsuga lapsekeste ees hüpeldes! Kas siis tõesti on NII raske lapsi endid leida ja välja õpetada osatäitjateks? Jõudu teie seltskonnale lastele väärt saadete väljamõtlemiseks!

Anonüümne ütles ...

eelviimane anonüümne: rõõm kuulda!

viimane anonüümne: aitäh! Aga lapsnäitlejatega on sisuliselt võimatu selliseid asju teha. Esiteks on häid lapsnäitlejaid tõesti väga raske leida. Teiseks, laps ei pea juba füüsiliselt vastu võttepäeva 8-17, kaks korda kuus igal pühapäeval, augustist maini. Rääkimata vaimselt. Nii et tuleb leida lihtsalt need õiged onud-tädid! Ja kui on õiged, siis ei tohiks ju küsimust tekkida. -- Wr

Anonüümne ütles ...

no mina igatahes arvan, et Karolit telekas näha on alati suur rõõm :D