neljapäev, 6. märts 2008

Tartu NAK võttis 1200 taotleja seast liikmeks ühe

Unenäod lähevad järjest imelikumateks. Täna nägin unes, et Tartu NAK-is olid uute liikmete vastuvõtmise katsed, kohal käis 1200 inimest, aga meie võtsime neist vastu ainult ühe. Ühesõnaga, remix meie ridade hiljutisest täienemisest ja võistlusest "Eesti otsib superstaari". Mina isiklikult olin natuke pahane, et niimoodi läks, hea meelega oleks kamba tegusaid inimesi juurde võtnud. Teiste hulgas lükkasime tagasi ka Veronika Kivisilla - tolle folkloristi, kes Sirbis pornoraamatut arvustas.

Ei teagi, kes see üks vastuvõetu oli, sest tegelikult ma kuulsin sellest kõigest unes. Aga kui sellest kuulsin, siis hakkasin ise nägema pildikest, et olen vastuvõtukomisjonis, üks tüüp istub ja tahab kangesti sisse saada, on nii õhinal ja hakkamas ja siis ma annan talle ülesandeks vormistada NAK-i põhikirja esimene punkt: naklaste olengutel peab alati olema porgandipirukaid, nende soetamine on kõige nooremate, s.o värskemate liikmete ülesanne ja raha nende jaoks tuleb koguda kõige nooremate, s.o värskemate liikmete käest.

Siit sain idee järgmise NAK-i ürituse jaoks: turnee "NAK otsib superstaari", aukülaline on Heidy Purga ja siis me kõik laulaksime "Maailma hümni" ja teisi toredaid laule ja pärast saaksime mittekehtiva plaadilepingu Universaliga.

Kommentaare ei ole: