kolmapäev, 22. oktoober 2008

haridusministeeriumist ka midagi mõistlikku

Tõnis Lukas pakub välja idee: koolidirektorile politseiniku õigused. Sada protsenti poolt! Ega enne see õpetajate ja kaasõpilaste terroriseerimine ning koolimajas laamendamine ei vähene, kui esimest kolme süüdlast käeraudus otse koolipingist politsei arestikambrisse ei viida. Paar korralikku näidisprotsessi ja kaakidel on kindlasti profiil vagasem. Katsugu näiteks keegi politseinikule "mine persse" öelda...

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tänan toetuse eest.

õpetaja

afanasjev ütles ...

normaalses ühiskonnas kannavad law enforcementi rolli ikka vastav koolituse saanud ja riigi poolt ametisse seatud asjamehed.

eraturvased, kooliõpetajad, arstid, garderoobitädid, kirjanike liidu liikmed, taksojuhid... paljudele meeldiksid politseiniku õigused.

mitmed direktorid, keda tean, on näiteks salajoodikud. mitmed õpetajad on sadistlike kaldvustega lollpead. paljud kooliõpilased on, ei saa mainimata jätta, lollid, laisad ja/või katkistest kodudest pärit parandamatu kõnts. keeruline.

pigem võiks päris-politseinikke rohkem olla ning nad võiksid ka kohale ilmuda, kui koolis neid tarvis. mäletan, kui koolipidudele kaklejad sisse sadasid, ilmus politsei kohale alles vale peale, et kellelgi nähti nuga.